Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Kindle: Μια Απίθανη Ιδέα για Δώρο!

Αν ψάχνεις για ένα πρωτότυπο και πολύ χρηστικό δώρο για αγαπημένο σου άτομο που του αρέσει το διάβασμα τότε το Kindle του Amazon είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Τι ακριβώς όμως είναι το Kindle;

Το Kindle είναι το ηλεκτρονικό βιβλίο( e-reader)  του μεγαλύτερου βιβλιοπωλείου στη γη το Amazon. Σε αυτό μπορείς να βάλεις χιλιάδες βιβλία ή έγγραφα σε pdf μορφή ενώ είναι πανάλαφρο και πιο λεπτό από μολύβι.

Η οθόνη του είναι ειδικής τεχνολογίας για πολύ ξεκούραστο διάβασμα χωρίς καθόλου αντανακλάσεις ακόμα και σε έντονο ηλιακό φως. 
Εντυπωσιακός είναι επίσης και ο τρόπος που αγοράζεις τα βιβλία. Χρησιμοποιείς την ίδια τη συσκευή, με τη χρήση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, χωρίς όμως να χρειάζεται να έχεις σύνδεση, ή να χρεώνεσαι κάτι πέρα από το κόστος του βιβλίου. Εννοείται πως ότι έχεις σε pdf μορφή μπορείς να το φορτώσεις επίσης στο Kindle από το υπολογιστή σου και να το διαβάζεις με την ησυχία σου αραχτός στον καναπέ σου, στην συγκοινωνία, καθώς ταξιδεύεις, σε αίθουσα αναμονής και γενικά όπου και όπως θα διάβαζες ένα βιβλίο η περιοδικό.

Αν ξέρεις καλά τα Αγγλικά τότε μπορείς να εκμεταλλευθείς την τεράστια πραγματικά βιβλιοθήκη του Amazon. Αν το αγοράσεις από το αγγλικό site  θα γλυτώσεις και την πιθανότητα για τελωνείο μιας και έρχεται από Ευρωπαϊκή χώρα. 

Είναι ένα δώρο που πραγματικά θα ενθουσιάσει τον λάτρη των βιβλίων και όχι μόνο.