Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Φτηνά Αεροπορικά Εισιτήρια.


Το διαδύκτιο προσφέρει την καλύτερη, γρηγορότερη και πιο εύκολη λύση για να βρεις φτηνά αεροπορικά εισιτήρια.  Μερικά από τα πιο γνωστά site για οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια είναι τα airtickets.gr, Aegean Airlines και τα Travelplanet24.

1. airtickets.gr
Η airtickets.gr, αποτελεί το μεγαλύτερο εξειδικευμένο ηλεκτρονικό πρακτορείο κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων και άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Μπορείς να βρεις πολύ εύκολα οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα σε όλο τον κόσμο  για την χρονική περίοδο που ενδιαφέρεσαι. Νο 1 σε πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων.Aegean Airlines
Στο site της Aegean Airlines μπορείτε να βρείτε και να κλείσετε απ’ ευθείας  εισητήρια για τον προορισμό της επιλογής σας.  Η Aegean Airlines  είναι η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία και λειτουργεί σήμερα με έναν πλήρως ανανεωμένο στόλο 28 αεροσκαφών.

Αξίζει να αναφερέρουμε πως στην πορεία των 12 χρόνων ιστορίας της, η Aegean έχει βραβευθεί έξι φορές από τον European Regions Airline Association (ERA). Επιπλέον, η εταιρεία έχει βραβευθεί επανειλημμένα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών ως ο μεγαλύτερος συντελεστής στην αύξηση της κίνησης επιβατών του αεροδρομίου. Τέλος, έχει επίσης διακριθεί με το βραβείο Skytrax World Airline, ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης για το 2009. 


Travelplanet24
Η εταιρεία travelplanet24.com ιδρύθηκε το 2005 ως ένα από τα πρώτα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα.
Η ιστοσελίδα της travelplanet24.com προσφέρει πλήρη και ελκυστική γκάμα προϊόντων στον ταξιδιωτικό τομέα και διαθέτει μια από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες κρατήσεων στο internet. Μέσω της ιστοσελίδας της travelplanet24.com οι πελάτες έχουν την δυνατότητα, όλο το 24ωρο και σε πραγματικό χρόνο, να κλείσουν αεροπορικά (μεγάλη ποικιλία προγραμματισμένων πτήσεων, low-cost και charter πτήσεις όλων των αεροπορικών εταιρειών), ξενοδοχεία (με περισσότερα από 50,000 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο) και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα (Με πάνω από 5000 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων σε 90 χώρες) παγκοσμίως. Tips για Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια
  1. Το βασικότερο που πρέπει να κάνετε αν θέλετε να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια είναι να κάνετε την κράτηση όσο πιο νωρίς γίνεται.
  2. Για καλύτερες τιμές αποφεύγετε τις πτήσεις Σαββατοκύριακου. Από Τρίτη έως και Πέμπτη οι τιμές είναι πιο οικονομικές.
  3. Τις περισσότερες φορές το κόστος διαφοροποιείται από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο. Αν λοιπόν ο προορισμός της επιλογής σας έχει περισσότερα από ένα αεροδρόμια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελέγξτε  τις τιμές για να βρείτε αυτό με το χαμηλότερο κόστος.
  4. Εάν γνωρίζετε την ημερομηνία επιστροφής σας  κλείστε εισιτήρια μετ’ επιστροφής μιας και τα one way αεροπορικά εισιτήρια συνήθως είναι στο σύνολο τους πιο ακριβά