Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ρούχα On line: Οδηγός Αγοράς

Το Διαδύκτιο εκτός από την συνεχή ενημέρωση σε όλους τους τομείς της ζωής μας, έχει φέρει την παγκόσμια αγορά στην πόρτα του σπιτιού μας. Μπορούμε από την άνεση του σαλονιού μας να χαζέψουμε τις ηλεκτρονικές βιτρίνες των e-shops και να βρούμε αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε και στην καλύτερη δυνατόν τιμή. Ασφαλώς, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλες μας, μία από τις μεγαλύτερες αγορές είναι και αυτή στα είδη ρουχισμού. Το θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα να έχουμε στην διάθεσή μας μια εναλλακτική αγορά που μας δίνει μια ευρύτερη γκάμα επιλογών. Προσωπικά αν και τα ρούχα μου ως επι το πλείστον τα αγοράζω από την εγχώρια αγορά στο Ιντερνέτ βρίσκω πολλές φορές κομμάτια που μου αρέσουν πολύ και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο που βρίσκω γενικά στην αγορά ρούχων από το Ιντερνέτ είναι ότι δεν μπορούμε να το προβάρουμε πιο πριν. Αυτό με φρενάρει αρκετές φορές να προχωρήσω στην παραγγελία, ιδιώς αν δεν είμαι αρκετά σίγουρη για το συγκεκριμένο στυλ και την εφαρμογή του πάνω μου. Δεν με σταματά όμως να εκμεταλλεύομαι κάποιες φανταστικές ευκαιρίες και να αποκτώ κάτι που μου αρέσει πολύ.

Τέσσερα βήματα που ακολουθώ για σωστή επιλογή:
  1. Φροντίζω να αγοράζω ρούχα για τα οποία είμαι αρκετά σίγουρη ότι το συγκεκριμένο σχέδιο, χρώμα και στυλ μου ταιριάζει.
  2. Βεβαιώνομαι για το σωστό μέγεθος ελέγχοντας τις μετρήσεις στον οδηγό με τα μεγέθη.
  3. Επίσης πάντοτε κάνω ζουμ στις λεπτομέρειες του ρούχου για να ελέγξω το υλικό και την ποιότητά του και τις ραφές του.
  4. Τέλος ελέγχω να υπάρχει δυνατότητα επιστροφής αν δεν μου κάνει.
Το θέμα της ασφάλειας ως αναφορά την πληρωμής με κάρτα είναι επίσης κάτι που ανησυχεί πολλές γυναίκες.

Για να μην έχουμε πρόβλημα ασφάλειας φροντίζουμε να:
  1. Ψωνίζουμε πάντοτε από έγκυρα, αξιόπιστα και γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα.
  2. Κοιτάμε όταν πάμε στο checkout η γραμμή διεύθυνσης να λέει https://.... Και όχι http://....
  3. Αν ακόμα νιώθετε ανασφάλεια μπορείτε να βγάλετε μια προπληρωμένη κάρτα που να βάζετε ένα μικρό ποσό μέσα ίσα ίσα για τις άμεσες αγορές σας.
Μέσα από τις συνεχείς αναζητήσεις μου για καλά και οικονομικά είδη ρουχισμού έχω βρει κατά καιρούς πολλά αξιόλογα e-shops. Θα μπορούσα να φτιάξω μια αρκετά μεγάλη λίστα αλλά θα αρκεστώ εδώ στα πιο δημοφιλή, με όμορφα ρούχα, μεγάλη ποικιλία, προσιτές τιμές, και ασφαλώς αξιόπιστα στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

1. Asos.com

Δεν θα μπορούσα παρά να ξεκινήσω με το Asos.com. Εδώ θα βρεις μεγάλη ποικιλία και φανταστικές τιμές για όλα τα μέλη της οικογένειας και για όλες τις ώρες από καθημερινό μέχρι και βραδινές τουαλέτες το asos.com είναι από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα για τον ρουχισμό σας. Οι φίλες που ενδιαφέρονται για μεγαλύτερα μεγέθη θα βρουν στο asos μεγάλη ποικιλία καθώς και οι μέλλουσες μαμάδες πολύ ωραία maternity.
Μου αρέσει πολύ που μπορείς να δεις στα περισσότερα ρούχα Preview βιντεάκι με μοντέλο να κάνει μια σύντομη πασαρέλα με το συγκεκριμένο ρούχο φορεμένο. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα επίσης του Asos είναι και τα δωρεάν μεταφορικά. asos-com

2. NewYorkDress.com

Εδώ μπορείς να βρεις υπέροχα βραδινά φορέματα για ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως βαπτίσεις και γάμους αλλά και πιο απλά βραδινά ιδανικά για τις νυχτερινές σας εξόδους και Clubbing. Με τιμές πολύ λογικές οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω DHL, UPS ή USPS. Τα έξοδα αποστολής είναι λίγο τσιμπητά και κυμαίνονται γύρω στα 30 – 38 ευρώ.
newyorkdress-com

3. Simplydress.com

Αν ψάχνεις για βραδινή τουαλέτα ή φόρεμα για ιδιαίτερη περίσταση εδώ θα ξεμυαλιστείς… δεν υπάρχει περίπτωση. Υπέροχες τουαλέτες για εμφάνιση που δεν σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. Οι γυναίκες επίσης με μεγαλύτερα μεγέθη οι οποίες δυσκολεύονται πολλές φορές να βρούνε ρούχα που να είναι όμορφα και εντυπωσιακά εδώ θα βρούνε την χαρά τους. Οι τιμές για την κατηγορία των ρούχων και σε σχέση με αυτές στην εδώ αγορά είναι πολύ πιο οικονομικές. Φροντίστε όμως να πάρετε καλά τα μέτρα σας και να κάνετε την παραγγελία αρκετά νωρίτερα και όχι την τελευταία στιγμή για να έχετε χρόνο αν χρειαστεί για κάποια τελευταία διόρθωση ή αλλαγή μεγέθους. Τα μεταφορικά εδώ είναι επίσης λίγο ακριβά και κοστίζουν γύρω στα 52€.

simplydress-com4. Yesstyle.com

Το Yesstyle είναι ένα Ιαπωνικό e-shop με ολοκληρωμένα υπέροχα trendy looks σε πολύ καλή ποιότητα και πολύ οικονομικές τιμές. Ένα από τα αγαπημένα μου e-shops. Με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 150$ (111€) και 12€ εάν η παραγγελία είναι χαμηλότερης αξίας των 150$ .
yesstyle-com

5. M&CO.com

Ρούχα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε απίστευτη ποικιλία οι fashionistas θα το λατρέψετε. Υπέροχα πολύ οικονομικά αλλά και πιο ακριβά κομμάτια με το M&co κολλάς χαζεύοντας αρκετή ώρα τα looks που προτείνει και με το ηλεκτρονικό περιοδικό μόδας. Διαθέτει πολύ όμορφα ρούχα και για τις παχουλές γυναίκες καθώς και παιδικά αλλά και για εφήβους. Για τα μεταφορικά θα υπολογίσετε γύρω στα 14€
M&co-com

6. DorothyPerkins.com

Ρούχα στυλάτα σε μεγάλη ποικιλία για και με τιμές τόσο δελεαστικά χαμηλές δύσκολα θα αντισταθείτε στο πειρασμό να αγοράσετε το trendy αυτό φορεματάκι ή jacket που σας γυάλισε. Πολύ καλή επίσης η κατηγορία maternity για τι μέλλουσες μαμάδες καθώς και η plus για τις γυναίκες με μεγαλύτερα μεγέθη. Τα έξοδα αποστολής μόλις 3.5 ευρ ευρώ
dorothyperkins-com

7. Tightsplease.com

Αν ψάχνεις κάτι ιδιαίτερο σε κολάν ή καλσόν τότε πρέπει να επισκεφτείς το tightsplease.com όπου θα βρεις απίστευτη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα σε καλσόν και κολάν. Θα πρέπει να υπολογίσεις ένα 10€ έξτρα για μεταφορικά .
tightsplease-com

8.Bumps Maternity Wear

Κατάστημα εξειδικευμένο μόνο σε ρούχα εγκυμοσύνης με υπέροχα σχέδια σε μοντέρνα γραμμή. Οι μέλλουσες μαμάδες θα βρείτε εδώ τέτοια ποικιλία σε ρούχα καθημερινά, βραδινά, παλτά, εσώρουχα και ότι άλλο χρειαστείτε και σε τιμές πολύ χαμηλές ώστε να περάσετε την όμορφη αυτή περίοδο κομψές χωρίς κανένα συμβιβασμό στο στυλ σας.
bumps Ελπίζω  να βρείτε την λίστα και τις συμβουλές μου χρήσιμες και ….καλές αγορές!