Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Δώρα: Ελληνικά E-shops για Φθηνές και Πρωτότυπες αγορές.


Ψάχνεις να βρεις φθηνό και πρωτότυπo δώρο χωρίς να χρειαστεί να αλωνίσεις όλη την αγορά; Το διαδύκτιο  μπορεί να σε σώσει στην κυριολέξία. Έξυπνα δώρα για κάθε αγαπημένο σου πρόσωπο κάθε ηλικίας και φύλο είναι μόνο ένα κλικ μακριά από την άνεση του σπιτιού σου.

Δες εδώ τρία από τα καλύτερα ελληνικά e-shops για πρωτότυπα και οικονομικά δώρα με αποστολή στην πόρτα του σπιτιού σου.

1. ΚουKou.gr

Αν ψάχνετε για δώρα για μικρά παιδιά και μωρά τοτε πρέπει να επισκεφτείτε το  ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΟΥΚΟΥ.  Διαθέτοντας 33 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα προσφέρει τη καλύτερη δυνατή επιλογή προϊόντων καθώς και άμεση εξυπηρέτηση.  Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστηματα μπορείτε να βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία για δώρα σε μικρά παιδιά όπως  παιχνίδια και βρεφικά προϊόντα. Το e-shop ΚΟΥΚΟΥ  παραδίδει τη παραγγελία στη πόρτα σας, δωρεάν για αγορές άνω των 40ευρώ! Η υψηλή ποιότητα και η αξιοπιστία των επώνυμων προϊόντων συνδυάζονται ιδανικά με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

2. Ouaou.gr
 
Η ιδέα του Ouaou.gr γεννήθηκε πριν από 4 μόλις χρόνια και υλοποιήθηκε αρχικά με τη μορφή ηλεκτρονικού καταστήματος, για να αποτελέσει σήμερα το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών gadget και πρωτότυπων δώρων στην Ελλάδα.

Το Ouaou.gr απευθύνεται σε ένα «ψαγμένο» κοινό που ακολουθεί τους ρυθμούς της εποχής, συμμετέχει στις εξελίξεις της αγοράς, καθορίζει τις τάσεις κι αναζητά κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και παραδοσιακά προϊόντα του εμπορίου
Σήμερα, εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα Ouaou.gr, λειτουργούν 8 καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα όπου μπορείτε να έχετε και άμεση επαφή με τα προϊόντα.

3. UniqueShop.gr

To UniqueShop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης δώρων, ηλεκτρονικών, gadgets, παιχνιδιών και οικολογικών προϊόντων.

Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και τιμές από τις χαμηλότερες της αγοράς χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα των προϊόντων ώστε  να αποτελούν ένα δώρο ξεχωριστό για εσάς και τους δικούς σας.. Επισκεφτείτε το…